Om oss

Vi vill erbjuda dig som kund bra produkter som ökar din vakenhet, energi och välbefinnande. De varor som finns i e-butiken är utvalda kvalitésvaror från välkända tillverkare inom respektive områden. Vår ambition är att det skall vara enkelt och bekvämt att handla hos oss. För att du ska känna dig trygg som kund har vi bara avtal med säkra, etablerade betalningskanaler vare sig du väljer att betala med kort, faktura eller förskott.

För dig som har vägarna förbi finns en visningsdel där du kan bekanta dig med våra varor.

Öppettider

Internetbutiken är öppet dygnet runt. Kundtjänst på tel 021-182082 är öppet vardagar 10:00-18:00. Vi har lunchstängt 12:00-13:00. Möts du av en telefonsvarare har vi troligen besök av kund. Tala in ett meddelande så ringer vi upp dig.

Miljö

Med tanke på vår miljö väljer vi i möjligaste mån tillverkare i vår närhet. För att undvika långa transporter skickas varorna i möjligaste mån direkt från våra grossister till dig. Detta för att undvika onödiga transporter. Energiförbrukningen i våra ljusterapiprodukter är låga i förhållande till ljusutbytet. Vår snålaste ljusterapiprodukt drar t.ex. endast 10W trots att ljusflödet är 10000lux.

Var finns vi?

Besöksadress:

Odensviplatsen 1, alldeles vid korsningen i markplan. Ring innan besöket så finns vi där för dig.

Postadress:

VÄGEN Utvecklingskonsulter AB
Ljusweb
Odensviplatsen 1
72342 Västerås

Telefon:

021-18 20 82

Mail

info@ljusweb.se

Vilka är vi?

Vi har mer än 20 års erfarenhet av arbete med utvecklingsarbete med människor och arbetsplatser. Den verksamheten är lika aktiv idag i VÄGEN Utvecklingskonsulter AB org.nr 556400-3522 som också är det företag som äger ljusweb.se. Vårt intresse för människor och organisationer har lett fram till insikt om vikten att hitta enkla rättframma lösningar på vanliga problem. Lösningar kan många gånger vara enklare än vi tror. Vår idé är att våra produkter ska kunna bidra till en del av dessa lösningar.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.