Philips Hue Sana

Philips serie med smart belysning, Philips Hue, har en futuristiskt designad vägglampa som heter Sana. Den ser ut som en gloria och monteras på väggen för att ge indirekt ljus till rummet. Det finns två olika färger på själva ringen men massor med färger på ljuset.

Sana är gjord i metall och du kan välja på en vit eller svart färg. Den moderna designen passar bra till kontors- och arbetsrum men inget hindrar att du sätter upp en Sana i sovrummet såklart. Intervallet på ljuset kan du styra från 2000 K upp till 6500 K, precis som med andra dagsljuslampor från Philips Hue.

Pris på Sana väggbelysning från Philips Hue

  • Medisana Ljusterapi Dagsljuslampa LT 500

    Medisana Ljusterapi Dagsljuslampa LT 500
    LT500 Dagsljuslampa Med en lampa för ljusterapi så får du en jämn och ultimat dos av ljus i dess två unika lägen. Den är liten, platt och lätt. Använd den lika gärna hemma som ute på resande&hellip:
  • Medisana Ljusterapi Dagsljuslampa LT 460

    Medisana Ljusterapi Dagsljuslampa LT 460
    LT460 Dagsljuslampa Med en lampa för ljusterapi så får du en jämn och ultimat dos av ljus i dess två unika lägen genom LED teknologi. Den är liten, platt och lätt. Använd den lika gärna hemma&hellip:

Tekniska specifikationer

Egenskap Sana
Höjd 25,5 cm
Längd 25,5 cm
Vikt 410 g
Tjocklek 5,2 cm
Ljusflöde 1400 lm
Brinntid 25 000 h
Ljusfärg 2000-6500
Hue White color ambiance
Dimbar Ja
Watt 20 W (175 W)
Brinntid 25 000 h
Styrning App eller Röst
Kommunikation Bluetooth

Styra Sana med olika modes

4 olika modes på Philips Hue Sana vägglampa4 olika modes på belysning med Sana vägglampa

Med appen som du kan ladda ner till din mobil kan du styra hur Sana vägglampa ska lysa. Det finns många olika modes som till exempel Relax, Concentrate och Energize.